Facebook  Twitter  Linked In  FourSquare  YouTube   +90 212 352 75 23 +90 212 352 80 35 email ile bize ulaşın

Ana Sponsor

Resmi Sponsor

Hizmet Sponsoru

Hizmet Sponsoru
Organizasyon
Tasarım
Destekleyen
3G; Gelecek Güzel Gelecek

Fütürizm
Olumlu gelecek tasarımına, geleceği şekillendirmeye odaklanmış bakış açısı, düşünme biçimi, çalışma yöntemidir.

Fütürist
Daha iyi bir gelecek için buluşçu, yaratıcı, uzgörülü düşünen, senaryolar geliştiren, stratejik, sürdürülebilir planlar kurgulayan ve üreten kişi ya da kurumdur.

Fütüristler Zirvesi
Fütürizmi benimsemiş fütürist kişi ve kurumların düşüncelerini, senaryolarını, çabalarını, buluşlarını, ürettiklerini paylaştıkları bir platformdur. Bu konudaki Türkiye'nin ilk ve tek organizasyonudur. İlki 2008 yılında yapılmış, onu konuşmacısı dünyanın hayattaki en yaşlı fütüristi (1916), çağımızın Leonardo Da Vinci'si olarak anılan Jacque Fresco olmuştur.
Her yaş, kesim, konum ve sektörden iş insanının, gençlerin, anne-babaların, akademisyenlerin, kendilerini ve yaptıklarını "fütürist" olarak konumlandıran kişi ve kurumların paylaşımlarını öğrenmek, bilgilenmek için katıldıkları bir platformdur.

Fütüristler Derneği
2005 yılında, sosyal yaşamın ve iş yaşamının gelecekte nasıl şekilleneceğine dair uzgörülerde bulunmak üzere multidisipliner çalışmalar yapmak amacıyla kurulmuştur. Fütüristler Derneği, sosyal ve pozitif bilimler açısından tüm disiplinlerin ve teknolojinin insanlığı ne kadar ve nasıl etkileyeceği, nelerin değişeceği ve dönüşeceğiyle ilgili görüşleri paylaşır. İş yaşamı ve sosyal hayatı iyileştirmeye yönelik yöntemler geliştirmek üzere faaliyetlerde bulunur. Birey, kurum ve toplumların geleceğin fırsat ve tehditlerini uzgörerek planlamalar yapmasına yardımcı olur. Resmi web sitesi için ve sunumu için tıklayınız

Egemen Bağış


Futuristler Zirvesi


Vodafone


Unilever

 
© 2011 M-Gen.Biz
Bu site içeriğindeki tüm materyaller ve M-GEN'e ait tüm marka, metot, simge, şekil, isim, deyiş, materyal, yazı, makale, görüntü, doküman, fotoğraf, resim, ses, oyun, veya sair fikir ürünleri Telif Hakları ve Marka-Patent Hakları ile ilgili yasal mevzuat uyarınca korunmaktadır. Aynı şekilde sitede kullanılan diğer marka ve işaretler, ilgili kişi ve kurumlara aittir, ilgili marka-patent hakları yasal mevzuatları kapsamında onların sorumluluğu altındadır. Bu site kanalı ile bağlandığınız diğer sitelerde yayınlanan içerik, bağlanılan sitenin sorumluluğu altındadır. Bağlanılan sitelerdeki içerikler nedeniyle M-GEN'e sorumluluk yüklenilemez, yöneltilemez. Bu siteyi ve içeriğini değiştirme hakları M-GEN tarafından mahfuz tutulmaktadır.
tr en