Lise, üniversite çağındaki gençler, "1. Fütüristler Zirvesi Karikatür Yarışması'na katılın!" Birinciye Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 Laptop bilgisayar, ikinciye i-pod, üçüncüye dijital kamera...
» Ana Sponsor

» Resmi Sponsor
» Yeni Nesil Sponsoru
» Kurumsal Sponsorlar
» Hizmet Sponsorları
» Teknoloji Sponsoru
» Öğrenci Sponsorları
 
» Yarışma Sponsoru
» Medya - TV Sponsoru

Ön Kayıt Formu -

Kayıt Türü
*

Önemli Not:
Kaydınız, ödemeyi yapmanızdan sonra kesinleşecek ve tarafınıza e-mail’le teyit verilip, davetiyeniz adresinize gönderilecektir. Zirve’ye giriş sırasında kimliğiniz yanınızda olmalıdır.

Ödeme formlarını indirmek için tıklayınız

Nakit veya kredi kartı ödeme formunuzu, çıktı alarak, kaşe ve imza ile 0212 356 45 65 nolu faksa Sibel Dilişen dikkatine gönderiniz. Aynı zamanda kontrol için info@futuristlerzirvesi.org adresine e-mail ile de iletiniz.

Nakit ödemeler için banka hesap bilgilerimiz şöyledir:
Garanti Bankası Etiler Şubesi
Şube Kodu: 340
Hesap No 6695284
M-GEN hesabı

Lütfen açıklama bölümüne kurum/kişi adınızı ve Fütüristler Zirvesi Katılımı içindir ibaresini yazmayı unutmayınız.


» Medya Sponsorları
Merve Sonbay | Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği'ne destekte bulunmak ve bağış yapmak için tıklayınız  
© 2008 M-GEN Gelecek Planlama Merkezi
Bu site içeriğindeki tüm materyaller ve M-GEN’e ait tüm marka, metot, simge, şekil, isim, deyiş, materyal, yazı, makale, görüntü, doküman, fotoğraf, resim, ses, oyun, veya sair fikir ürünleri
Telif Hakları ve Marka-Patent Hakları ile ilgili yasal mevzuat uyarınca korunmaktadır. Aynı şekilde sitede kullanılan diğer marka ve işaretler, ilgili kişi ve kurumlara aittir, ilgili marka-patent hakları yasal mevzuatları kapsamında onların sorumluluğu altındadır. Bu site kanalı ile bağlandığınız diğer sitelerde yayınlanan içerik, bağlanılan sitenin sorumluluğu altındadır. Bağlanılan sitelerdeki içerikler nedeniyle M-GEN’e sorumluluk yüklenilemez, yöneltilemez. Bu siteyi ve içeriğini değiştirme hakları M-GEN tarafından mahfuz tutulmaktadır.
tr en