Lise, üniversite çağındaki gençler, "1. Fütüristler Zirvesi Karikatür Yarışması'na katılın!" Birinciye Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 Laptop bilgisayar, ikinciye i-pod, üçüncüye dijital kamera...
» Ana Sponsor

» Resmi Sponsor
» Yeni Nesil Sponsoru
» Kurumsal Sponsorlar
» Hizmet Sponsorları
» Teknoloji Sponsoru
» Öğrenci Sponsorları
 
» Yarışma Sponsoru
» Medya - TV Sponsoru
1

Ufuk Tarhan
Zirve Tasarımcısı

Filmi tam ekran izlemek için butonu üzerine tıklayınız

futuristlerzirvesi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu. Okul yıllarında çalışmaya başladı. Öğrenciliği sırasında hem asistanlık hem de görme engelli öğrenciler için okuyuculuk yaptı. Çocuklar için onların kahramanlarını sembolize eden figürlerle, cam üstüne resimler yapıp sattı, sergi açtı.

1982 yılından bugüne, su motoru, bilişim, telekomünikasyon, tarım ve hayvancılık, ilaç dağıtım gibi sektörlerde ve çeşitli şirketlerde üst düzey yönetici, genel müdür, başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı.

2002 yılında, Dünya Gazetesi tarafından Bilişim Sektörünün En Başarılı İş Kadını Ödülü’ne layık görüldü. 2006 yılında Türkiye’nin ilk Fütürist Şirketi M-GEN Gelecek Planlama Merkezini kurdu.

M-GEN kişisel ve kurumsal stratejik gelecek planlama danışmanlığı çerçevesinde özel proje tasarım ve uygulama çalışmaları yapıyor. Üst düzey veya bu seviyelere hazırlanan bireyler için kurumsal ve bireysel koçluk, gelecek planlama hizmetleri veriyor. Ülkemizdeki az sayıdaki kadın seminer konuşmacılarından olan Tarhan çeşitli yayın organlarında, internet ortamında makaleler yazıyor, online söyleşi ve eğitim portallarında eğitimler veriyor.

Milenyum gençlerinin ve ebeveynlerin başucu kitabı olarak lanse edilen ‘Düşlediğin Gelecek’ isimli bir kitabı var.

Tarhan’ın www.m-gen.biz adresinden yayın yapan; fütürizm, uzgörü, milenyum nesli, gelecek konularında bilgi paylaşım amaçlı bir sitesi ve çok sayıda üyesi bulunuyor. Özel bir çizgi karaktere sahip M-GEN, ‘gelecekte her birey ve kurumun bir fütürist danışmanı olacak’ iddiasını ortaya atan, geleceğin meslekleriyle ilgili ilginç aktarımlarda bulunarak, geleceğe dair önemli konulara işaret ediyor.

TUBİSAD Yönetim Kurulu üyeliği de yapan Tarhan, ülkemizdeki bilişim sektörünün oluşmasına çok önemi katkılar veren önemli isimlerden. 

Halen Fütüristler Derneği'nin (TFD) yönetim kurulunda ve çok sayıda sivil toplum örgütünde aktif görevler üstleniyor.

www.m-gen.biz


» Medya Sponsorları
Merve Sonbay | Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği'ne destekte bulunmak ve bağış yapmak için tıklayınız  
© 2008 M-GEN Gelecek Planlama Merkezi
Bu site içeriğindeki tüm materyaller ve M-GEN’e ait tüm marka, metot, simge, şekil, isim, deyiş, materyal, yazı, makale, görüntü, doküman, fotoğraf, resim, ses, oyun, veya sair fikir ürünleri
Telif Hakları ve Marka-Patent Hakları ile ilgili yasal mevzuat uyarınca korunmaktadır. Aynı şekilde sitede kullanılan diğer marka ve işaretler, ilgili kişi ve kurumlara aittir, ilgili marka-patent hakları yasal mevzuatları kapsamında onların sorumluluğu altındadır. Bu site kanalı ile bağlandığınız diğer sitelerde yayınlanan içerik, bağlanılan sitenin sorumluluğu altındadır. Bağlanılan sitelerdeki içerikler nedeniyle M-GEN’e sorumluluk yüklenilemez, yöneltilemez. Bu siteyi ve içeriğini değiştirme hakları M-GEN tarafından mahfuz tutulmaktadır.
tr en